Ontdek de Magie van de Feestdagen!

Beste klanten en bezoekers,

Terwijl de feestdagen al zijn ingezet, wil ik jullie hartelijk bedanken voor een geweldig jaar vol steun en samenwerking. Ik ben enthousiast om de feestelijke sfeer met jullie te delen en willen graag onze speciale openingstijden van de winkel & borduuratelier in Peizegem/Merchtem met jullie delen.

Van *Kerstavond* tot *Nieuwjaarsdag* heb ik  aangepaste openingstijden om jullie de gelegenheid te geven om last-minute cadeautjes te vinden en te genieten van de feestelijke atmosfeer in de winkel. Bekijk alle openingstijden en dagen hieronder:

 Openingsuren en dagen tijdens de feestdagen - Caro b Handmade - Merchtem - Peizegem - Handgemaakte dekentjes - relatiegeschenken - borduren

Vanaf 1 januari 2024 tot 10 januari 2024 gaan we er even tussenuit met het gezin en zal de winkel gesloten zijn. Maak je geen zorgen als je onze fysieke winkel niet kunt bezoeken tijdens deze periode. De webshop staat 24/7 voor je klaar, zodat je op elk moment van de dag online kunt shoppen en je favoriete items kunt bestellen. Ook ben ik dan nog altijd bereikbaar voor vragen.

Terwijl ik het jaar afsluit, wil ik jullie een warme en vreugdevolle tijd wensen. Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden en avonturen. Bedankt voor het delen van dit prachtige jaar met ons.

Fijne feestdagen en een schitterend nieuwjaar toegewenst!

Met warme groeten,

Caroline ✨🎁

www.carobhandmade.be

www.borduurstudiocaroline.be

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.