Verras je personeel met de leukste kraamcadeau’s

Kraamcadeau met bedrijfslogo of met naam van het pasgeboren kindje

Wil je graag als bedrijf een verjaardagscadeau geven aan je werknemers?

Is er een werkneemster bevallen, een collega vader geworden of wil je een goede relatie een passend en verzorgd cadeau geven? Alvast Proficiat!

Ben je op zoek naar een cadeau voor één van jouw werknemers? Dan is een gepersonaliseerd kraampakket een uniek & origineel cadeau! Je bepaalt zelf wat in het kraampakket komt door het kraampakket helemaal naar eigen smaak samen te stellen op de webshop.

geboorte box - kraamcadeau - cadeau voor bedrijven -Caro B Handmade - Merchtem - Borduren - babydeken - fleecedeken - gepersonaliseerde cadeau - geboorte cadeau - zakelijke cadeau - bedrijfslogo

 

Heb je geen tijd om te kiezen en wil je dat het pakketje voor jou wordt samengesteld? Dat kan ook. We kijken samen naar jouw wensen en het budget. Op basis van deze gegevens zal ik jou enkele kraampakketten voorstellen om zo het ideale kraamcadeau voor je werknemer te vinden.

Het kan ook leuk zijn om de kersverse ouders te verrassen met een mooi cadeau, met bijvoorbeeld een heerlijk zachte badjas voor mama of een cadeaubox voor de papa met een leuke gepersonaliseerde schort.

Borduren of bedrukken van het kraamcadeau of babydeken

Ik maak voor jou een gepersonaliseerd geboorte cadeau met borduur of bedrukking naar wens. Je maakt het cadeau helemaal uniek en persoonlijk met het bedrijfslogo of de naam van de pasgeborene bedrukt op het artikel.

geboorte box - kraamcadeau - cadeau voor bedrijven -Caro B Handmade - Merchtem - Borduren - babydeken - fleecedeken - gepersonaliseerde cadeau - geboorte cadeau - zakelijke cadeau - bedrijfslogo

Altijd je kraam cadeau mooi verpakt.

Het cadeau wordt feestelijk in een luxe doos met een strik verpakt. Het is mogelijk om een kaartje met eigen tekst toe te voegen.

Wenst u dat ik het pakket(ten) zelf op stuur via de post naar de gelukkige? Dit is mogelijk, ik werk hiervoor samen met Bpost. Alle zendingen worden verzekerd toegestuurd en worden binnen de 24u verstuurd naar uw werknemer of zakelijke klant.

Pakketten worden gratis aan huis geleverd in Merchtem, Opwijk, Meise, Wolvertem, Londerzeel en Puurs-Sint-Amands.

Badjas met een geborduurde naam

Ga je binnenkort naar een feestje of verjaardag van een werknemer? Je vindt op de webshop ook geschikte cadeau's voor zowel vrouwen als mannen. Wat dacht je van een badjas met een geborduurde naam of logo of een leuke & trendy teddy shopper voor de gastvrouw?

geboorte box - kraamcadeau - cadeau voor bedrijven -Caro B Handmade - Merchtem - Borduren - babydeken - fleecedeken - gepersonaliseerde cadeau - geboorte cadeau - zakelijke cadeau - bedrijfslogo


Heb je zelf iets in gedachten? Bij Caro B Handmade is alles mogelijk. Ik werk met verschillende vaste leveranciers voor bedrijfskleding, kleding & accessoires. 

Ben op zoek naar een eindejaarscadeau voor je werknemers?

Ik maak gepersonaliseerde kerstpakketten voor bedrijven. Je kan alles zelf samen stellen of ik kan je enkele kerstpakketten voorstellen.

Heb je werknemers met kinderen? Hoe leuk is het niet om een gepersonaliseerde kerstsok voor een kind te geven als bedrijf? De kerstsok is mooi afgewerkt met unieke kerst prints met daarop een geborduurde naam om de kerstsok een mooie luxueuze uitstraling te geven.

Wens je ook graag chocolaatjes of pralines bij de kerstsok? Dit kan ook! Ik werk samen met lokale handelaars van Merchtem om tot de perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers te komen.

Binnenkort een jubileum of een verjaardag van het bedrijf zelf?

Heb je het idee om elke werkgever een specifiek cadeau van het bedrijf te geven? Wat dacht je van een luxe fleecedeken met een geborduurd logo van het bedrijf of een BBQ schort met het logo van het bedrijf? µ

Deze mogelijkheden kunnen we samen bespreken om een uniek, origineel, lokaal & handgemaakt cadeau van Caro B handmade voor je werknemers af te leveren.

Alles bespreken voor de cadeau?

Wil je graag een afspraak? Dat kan zeker, ik kom graag langs bij jou of jouw bedrijf om jouw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken. 

Vul het onderstaande contactformulier of stuur me een email op caroline@carobhandmade.be

FAQ: Veelgestelde vragen aan Caro B Handmade:

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Gepersonaliseerde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 5 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem.

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3