Wikkeldeken - Sweet Dreams Little - Caro B Handmade

Bekijk dit heerlijk wikkeldeken van Caro B Handmade om je kleintje lekker warm in te wikkelen!

Een onmisbaar item in jouw babyuitzet tijdens de eerste maanden.

Het wikkeldeken is afgewerkt met een zacht hoedje, ideaal om jouw baby lekker warm te houden. Baby Musthave vanaf de geboorte.

Wil je advies bij het samenstellen van dit wikkeldeken? Laat het me dan even weten en ik help je heel graag verder.

Heeft je baby slaapproblemen?

Dan kan dit wikkeldeken ideaal zijn voor je baby. Winkel hem volledig in, zodat zijn armpjes naast zijn lichaam zitten. Jouw baby kan zijn armpjes nog altijd vrij bewegen in het wikkeldeken.

Het wikkeldeken kan ook gebruikt worden in de kinderwagen, in het bedje, in de wieg, in de box of in de Maxi-Cosi.

De wikkeldekens worden met liefde gemaakt van zachte materialen en mooi afgewerkt zodat deze altijd comfortabel zijn voor je baby.

Stofkeuze van het wikkeldeken

Dit leuk handgemaakte wikkeldekentje bestaat uit één zijde uit teddystof en aan de andere zijde uit 100% tricotkatoenstof. Je kan dit handgemaakte wikkeldekentje volledig personaliseren door zelf de twee verschillende stoffen te kiezen. Mix & combineer met de verschillende & hippe stoffen.

Dit wikkeldekentje van Caro B Handmade wordt speciaal voor jou ontworpen op basis van jouw zelfgekozen stoffen en wordt volledig handgemaakt. De afmeting van dit dekentje is 75 x 75 cm en is ideaal voor een co-sleeper, park of box, wieg, autostoel, ... 

Wikkeldeken Caro B Handmade


Optioneel van het inbakerdoek

Je kan er ook nog extra's aan toevoegen voor een nog exclusiever kraamcadeau of voor jouw eigen babyuitzet.

  • Kies om de naam van je baby te bedrukken (+€4) op het handgemaakte wikkeldekentje in de kleur en lettertype naar keuze. Je vind de keuzes van de kleurbedrukking en de lettertype in de afbeeldingen.

Wasvoorschriften van het inbakerdoek

Voorzichtig wassen (max 30•C) en mag in de droger op een laag temperatuur. Niet strijken. Wil je meer informatie hebben over de soorten stoffen en/of de wasvoorschriften voor dit handgemaakte wikkeldeken, ga via deze link naar de Wasvoorschriften of Materialen & Stoffen op de webshop.

Heb je vragen over de verwerkingstijd, dan kan je me altijd contacteren via e-mail caroline@carobhandmade.be of via de chat-knop op de webshop. 

Ga hier terug naar de Home pagina.

Wikkeldeken - Sweet Dreams Little - Caro B Handmade - Caro B Handmade
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.