Zwangerschap Caro B Handmade

We zijn midden maart en dat betekent dat ik vandaag al 36 weken zwanger ben van ons 2de kindje.

Het aftellen is begonnen!

Amélie die binnenkort 3 jaar wordt telt ook af om haar broertje te leren kennen. Alles (bijna alles) staat klaar om ons zoontje te verwelkomen.

Op 38 weken staat mijn keizersnede gepland

Echt spannend! Maar ik ga het zwanger zijn oh-zo missen. Zelfs met alle ongemakken die er bij komen kijken zoals bekkeninstabiliteit, lage bloeddruk of het vele plat liggen. Het is zo ongelooflijk om die bubbeltjes en stampjes te voelen in je buik.

Missen jullie het zwanger zijn ook?

Ik wil alvast iedereen bedanken voor alle mooie bestelling die ik tot hiertoe heb mogen maken. In de komende periode zullen bestellingen en verwerkingen tijdelijk lichtjes aangepast worden. Alle bestellingen van Caro B Handmade die al besteld zijn zullen worden afgewerkt. Alle artikelen van Caro B Handmade kan je ook blijven bestellen maar deze bestellingen zullen pas tegen eind mei gemaakt worden, op chronologische volgorde van bestelling.

Alle andere artikels van de webshop kan je steeds blijven bestellen. Deze worden nog dezelfde dag verstuurd!

In de komende weken zullen er veel nieuwigheden komen zoals nieuwe samenwerkingen met super leuke en unieke merken.

Tegen mei zullen de nieuwe producten van Caro B Handmade (babynestje, babykleding, ...) te zien zijn op Instagram, Facebook en op de webshop. Hou dus zeker mijn Instagram, Facebook en de webshop in de gaten!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwigheden en super leuke acties, schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief via de webshop.

Groetjes Caroline

Indien je hier nog vragen over zou hebben kan je me altijd contacteren via het contactformulier of via e-mail: caroline@carobhandmade.be

Ga terug naar de Home Pagina.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3