De eerste Caro B Handmade exclusieve stoffen collectie!

Nieuw enkel op de webshop van Caro B Handmade

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar nieuwe stoffen. Veel stoffen vind je overal terug, waardoor je je exclusiviteit verliest. Ik vind het zeer belangrijk dat mijn klanten exclusieve handgemaakte artikels van Caro B Handmade kunnen kopen op de webshop. De stof maakt een kraamcadeau of een volledige babyuitzet of online geboortelijst helemaal uniek.

Daarom werk ik samen met bekende en niet-bekende designers uit België, maar ook uit andere EU-landen #supportsmallbusines. Deze dames zijn echt super! Ze denken met me mee, ze geven me suggesties en ze werken met seizoensgebonden thema's. Samen met hen zoek ik mijn favoriete prints zorgvuldig uit. Al hun designs zijn met de hand getekend en zijn echte kunstwerkjes.

Dankzij deze designers heb ik een exclusieve tekening die je nergens anders zult vinden. Dit is pas exclusief! Nadien print ik deze exclusieve tekeningen op stof (eigen productie) zowel op French Terry/Tricot als op 100% katoen. Alle bedrukte stoffen bevatten het OEKO-TEX label.

Sommige stoffen zullen altijd in de collectie blijven en andere zullen seizoensmatig beschikbaar zijn. 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de eerste nieuwe exclusieve stoffen van Caro B Handmade, vind je ze niet prachtig?

Ik wil iedereen ongelofelijk bedanken die reeds artikels bij Caro B Handmade heeft gekocht en ik kijk enorm uit naar de eerste Caro B Handmade exclusieve collectie!

Caro B Handmade - Babywebshop - Handgemaakt - Online Geboortelijsten - Exclusieve Stoffen - Eigen Productie - Babystoffen

Caro B Handmade - Babywebshop - Handgemaakt - Online Geboortelijsten - Exclusieve Stoffen - Eigen Productie - Babystoffen

Caro B Handmade - Babywebshop - Handgemaakt - Online Geboortelijsten - Exclusieve Stoffen - Eigen Productie - Babystoffen

Caro B Handmade - Babywebshop - Handgemaakt - Online Geboortelijsten - Exclusieve Stoffen - Eigen Productie - Babystoffen

Caro B Handmade - Babywebshop - Handgemaakt - Online Geboortelijsten - Exclusieve Stoffen - Eigen Productie - Babystoffen

Ga hier terug naar de Home pagina.

 

 

x