Achter de schermen van Caro B Handmade ... Kom op ontdekking ...

Welkom!

Hallo, mijn naam is Caroline en ik ben de bezieler van Caro B Handmade, een leuk, hip en Belgisch label met originele, handgemaakte artikelen voor baby, kids & mom.


Hieronder vind je meer info over wie ik ben, hoe Caro B Handmade ooit is begonnen en waarom ik dit zo graag doe.

Veel leesplezier!

Ik ben Caroline en graag deel ik hier enkele weetjes over mezelf:
 
♡︎ Ik ben 35 jaar, 10 jaar samen waarvan 5 jaar gehuwd 💍
♡︎ Mama van 2 kindjes: Amélie 3j & Louis 5m 😍
♡ Opgeleid in Bedrijfsmanagement & Marketing en voltijds aan het werk bij Salesforce👩‍💻 als Account Executive voor de regio Wallonië
♡︎ Mama zijn vind ik het leukste wat er is 🥰 soms ook een uitdaging met ons madammeke 👧
♡︎ Ik vind veel dingen leuk en ik denk ook altijd dat ik overal tijd voor heb 🤪
♡︎ Altijd in voor feestjes 🥳
♡︎ Optimist pur sang 🤩
♡︎ Wijntjes drinken met vriendinnen die mij zielsgelukkig maken 🍷
♡︎ Naast reizen, genieten van een lekker restaurant, bbq of koken samen met vrienden is naaien mijn grootste hobby 🪡
♡︎ Ik naai al meer dan 10 jaar 😳
♡︎ Caro B Handmade bestaat sinds 2013 en sinds 2019 heb ik een eigen logo 💕
♡︎ Mijn webshop bestaat binnenkort 1 jaar! 👏
♡︎ Ik hou ervan om van stof en draad mooie creaties te maken voor jullie! 🧡
 
Ik vind het super leuk dat jullie me volgen 🥰🥰


Waarom Caro B Handmade?

Caro B Handmade is mijn eigen merknaam waarmee ik ben gestart in 2011. Het label is ontstaan vanuit een passie voor naaien en handgemaakte artikelen. Een hobby waar ik ontzettend veel energie uithaal en die ik graag deel met andere mensen. Van carnavalskostuums, cocktailjurken tot babyspullen op maat, maatwerk is mijn handelsmerk.

Sinds een babyboom binnen onze vriendenkring in 2017 maakte ik kennis met de wondere wereld van babyspullen. Op vraag naaide ik met plezier babyslaapzakken aangepast aan het seizoen of gepersonaliseerde slabbetjes. Het was het begin van mijn eigen babycreaties. Toen ik in 2018 zelf mama werd van mijn lieve dochter Amélie, besloot ik om zelf een hele babyuitzet te maken. Een uitzet volledig op maat en vervaardigd uit hoogstaande en kwaliteitsvolle stoffen.

De vraag naar handgemaakte babyartikelen nam vanaf toen enorm toe. Via mond aan mondreclame kwamen mensen bij mij terecht. In volle coronacrisis besloot ik om een stap verder te gaan en mijn droom waar te maken. Met een goed businessplan onder de arm, en de steun van mijn man Geert, opende ik in juli 2020 mijn eigen webshop ‘Caro B Handmade’.

 

Wat kan je verwachten van de webshop Caro B Handmade?

Caro B Handmade staat voor 100% handgemaakte producten door Caroline Boogaerts. Het label staat voor kwaliteit en maatwerk. Zo ga ik opzoek naar mooie stoffen in beperkte oplage. Via de webshop kunnen klanten zelf een stof kiezen en hun artikel personaliseren.

In de webshop vind je naast handgemaakte en gepersonaliseerde babyartikelen ook andere unieke merken terug. Alles wordt ook met veel zorg ingepakt en verstuurd. Je kan ook een pakje laten leveren bij iemand thuis (inclusief boodschap). Superhandig en voordelig!  

// NIEUW OP DE WEBSHOP //

Jouw geboortelijst vullen met de mooiste musthaves? Ook dit is vanaf heden mogelijk via mijn webshop. Een online geboortelijst met handgemaakte artikels en hippe merkjes! 

// AFSPRAAK //

Wil je graag de stoffen voelen om een goede keuze te kunnen maken? Je bent altijd welkom in mijn atelier in Merchtem. Stuur een mail naar caroline@carobhandmade.be en samen overlopen we jouw babyuitzet.

 

Wie is Caro B Handmade - Babywebshop - Caroline Boogaerts - Handgemaakt

x