B2B

Borduurstudio Caroline - B2B - Merchtem

Bedrijfslogo borduren

Wilt u uw (bedrijfs) logo op werkkleding, sportkleding of andere textiel? Geen probleem, ik digitaliseer uw logo en vertaal het vervolgens naar een borduurkaart. Dankzij deze techniek bent u gegarandeerd van een zeer nauwkeurige uitvoering van uw logo.

Gepersonaliseerde & geborduurde cadeau

Maak uw cadeau net wat persoonlijker, wat is er leuker dan een knuffel of een babydeken met de naam van de ‘kind / baby’, of een (bad)jas met naam of een leuke plaid voor de eindejaarscadeau’s van uw werknemers of partners. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Binnenkort een geboorte? Geen probleem, ik verzorg een ideale kraamcadeau met een gepersonaliseerde touch. 

Wenst u iets extra's toe te voegen aan het pakket zoals een bedankingskaartje? 
Geen probleem, daar zorg ik graag voor! 

Wenst u dat de pakketten bij de medewerkers thuis worden geleverd?
Geen probleem, daar zorg ik voor!

Toch even iets anders?

Heeft u een eigen idee? Denkt u “out of the box”? Dan kom ik heel graag langs bij u op het bedrijf om tot uwe ideale cadeau te ontwerpen en te leveren. 

Badges/patches borduren

Badges in alle soorten & maten , en in elke gewenste oplage. Kleine oplages worden door mezelf in mijn atelier in Merchtem vervaardigd. Voor grote oplages werk ik samen met een gerenomeerde specialist om u een prijstechnisch interessante aanbieding te kunnen doen. Borduurstudio Caroline doet zaken met fabrikanten welke ook kwaliteit en kwantiteit garanderen en het liefst regionaal.