Borduren, Duurzaam & Stijlvol

Kies voor een duurzame & een luxeuze uitstraling

borduren is duurzaam omdat het een techniek is die de afbeelding of tekst in de stof "haakt" in plaats van deze aan te brengen met inkt of verf. Hierdoor wordt de afbeelding of tekst permanent aan het kledingstuk bevestigd en is minder vatbaar voor vervagen of uitwissen.

Een andere reden waarom borduren duurzaam is, is dat het een techniek is die kan worden gebruikt voor een breed scala aan materialen, waaronder katoen, polyester en nylon. Dit betekent dat borduren geschikt is voor een breed scala aan kledingstukken, waaronder werkkleding, sportkleding, uniformen en bedrijfskleding.

Daarnaast is borduren ook een techniek die voor een lange tijd kan worden gebruikt zonder dat de kwaliteit ervan afneemt. Wanneer borduurgarens worden gebruikt van hoge kwaliteit zoals wij gebruiken en de juiste technieken worden toegepast, kunnen de borduurwerken jarenlang meegaan zonder dat de kwaliteit ervan afneemt.


Tot 15 verschillende kleuren per design
Borduren is de ideale techniek om kledij kwalitatief te personaliseren terwijl geborduurde kleding nét iets meer uitstraling en prestige heeft. Borduring geeft jou de zekerheid van een duurzame wasbestendige techniek. Wij borduren met professionele machines die tot wel 15 kleuren tegelijkertijd kunnen borduren. Het aantal kleuren in onze collectie borduurgaren is dan ook zeer uitgebreid.

Eindeloze mogelijkheden

Wil je textiel laten borduren, bedrijfskleding van een logo voorzien of zoek je gepersonaliseerde caps? Borduurstudio Caroline biedt jou eindeloze mogelijkheden voor het borduren van jouw kleding. Petten, caps, polo’s, t-shirts, tassen, truien, hoodies, handdoeken, jassen, zadeldoeken of allerhande bedrijfskleding, onze machines zijn geschikt voor het borduren van een breed gamma aan textiel. Op elke ondergrond, die ingeklemd onder onze borduurmachines past, kan geborduurd worden. De enige voorwaarde is dat er voldoende plaats moet zijn om het ontwerp te kunnen aanbrengen. 

Pefect tot in de kleinste puntjes
Onze borduringen staan garant voor een perfect resultaat met oog voor detail tot in de kleinste puntjes dankzij onze jarenlange ervaring in het verwerken van textiel en handborduren. Of je nu enkel een tekst wilt borduren of een logo wenst te borduren op jouw bedrijfskleding, wij zorgen telkens voor een naadloze afwerking.

Borduren is stijlvol en duurzaam
Wanneer je kiest voor borduren, dan kies je een stijlvolle maar vooral duurzame manier om werk- of bedrijfskleding te personaliseren. Geborduurde ontwerpen hebben een luxeuze uitstraling, zijn wasbestendig en hebben een lange levensduur.

borduren is vaak beschouwd als stijlvol omdat het een tijdloze en klassieke techniek is die een grote hoeveelheid details en precisie kan weergeven. Het proces van borduren bestaat uit het gebruik van een machine om met speciale garens afbeeldingen of tekst in de stof te "haakten" en zo een duurzame en precieze afbeelding te creëren.

Een van de voordelen van borduren is dat het een premium uitstraling geeft aan de kledingstukken, omdat het een techniek is die vaak geassocieerd wordt met kwaliteit en professionele kleding. Het borduurwerk kan ook worden aangepast aan de specifieke eisen van het bedrijf, zoals het gebruik van specifieke kleuren of het toevoegen van een logo of andere afbeelding.

Daarnaast is borduren ook een veel duurzamere optie dan bijvoorbeeld het bedrukken van kleding. Wanneer kleding wordt bedrukt, kan de afbeelding na verloop van tijd vervagen of uitwissen. Bij borduren wordt de afbeelding echter in de stof "gehaakt", waardoor deze veel langer zichtbaar blijft en daardoor een meer stijlvolle uitstraling behoudt.

In samenvatting is machinaal borduren stijlvol omdat het een tijdloze en kwalitatieve techniek is die een grote hoeveelheid details en precisie kan weergeven. Het geeft een premium uitstraling aan de kleding en is duurzamer dan andere methoden van kledingdecoratie

De toepassingsmogelijkheden van borduren zijn eindeloos, hier heb je enkele borduurvoorbeelden:

 • bedrijfskleding
 • sportkleding
 • promotiekleding
 • caps
 • fleecekleding
 • handdoeken, slabbetjes
 • alle soorten stof
 • badges
 • stoelhoezen
 • fleecedekentjes
 • sporttassen, badjassen, rugzakken
 • zadeldoeken, onderleggers of zweetdeken voor paarden
 • mandjes voor katten of honden

 

Borduren van werkkleding biedt vele voordelen voor bedrijven en hun medewerkers:

 1. Duurzaamheid: borduren is een veel duurzamere optie dan bijvoorbeeld het bedrukken van kleding. Wanneer kleding wordt bedrukt, kan de afbeelding na verloop van tijd vervagen of uitwissen. Bij borduren wordt de afbeelding echter in de stof "gehaakt", waardoor deze veel langer zichtbaar blijft. Is jouw bedrijf duurzaam bezig? Kies dan voor het borduren van werkkledij.

 2. Professionaliteit: Werkkleding met een professioneel borduurwerk geeft een grote indruk van de professionaliteit van het bedrijf. Het geeft een professioneel en gekwalificeerd beeld van het bedrijf.

 3. Promotie: Werkkleding met een borduurwerk is een efficiënte manier om het bedrijf te promoten. Wanneer medewerkers van het bedrijf in het openbaar verschijnen, dragen zij de naam en het logo van het bedrijf met zich mee, waardoor het bedrijf zich kan profileren.

 4. Persoonlijke touch: Borduren geeft de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan de werkkleding. Bijvoorbeeld naam van de medewerker of zijn/haar functie in het bedrijf.

 5. Lage kosten: In vergelijking met andere methoden van kledingpersonalisatoe, zoals bedrukken of zerfstuk, is borduren een relatief goedkope optie en duurzaam.

Borduren van werkkleding vele voordelen zoals duurzaamheid, professionaliteit, promotie, persoonlijke touch en lage kosten. Bedrijven die hun medewerkers willen voorzien van professioneel ogende werkkleding, zouden zeker moeten overwegen om borduren te gebruiken.