Geborduurde Toilettas voor Mama - Moederdag

Geborduurde toilettas voor je mama.

Deze toilettas is niet zomaar een praktische accessoire voor op reis of weekend, het is een persoonlijk en uniek item dat speciaal voor jou is gemaakt. De toilettas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een handige ritssluiting om al je toiletartikelen veilig op te bergen.

Geborduurde toilettas - toilettas - Geborduurd - gepersonaliseerd - mama - moederdag - Puurs - Buggenhout - Borduurstudio - Merchtem - Peizegem - Caro B Handmade

Een uniek cadeau voor Moederdag of voor een verjaardag.

Maar wat deze toilettas echt speciaal maakt, is de geborduurde afbeelding van mama op de voorkant. Dit prachtige borduurwerk is met veel zorg en aandacht geborduurd, en geeft de toilettas een persoonlijk en bijzonder tintje.

Een handig toilettas voor je mama.

Of je nu op reis gaat of gewoon je dagelijkse toiletspullen bij elkaar wilt houden, deze toilettas is niet alleen functioneel, maar ook een mooi en betekenisvol accessoire. Het is een geweldig cadeau voor moederdag, verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden waarbij je je liefde en waardering voor je moeder wilt laten zien.

Met deze geborduurde mama toilettas zorg je ervoor dat je moeder altijd bij je is, waar je ook gaat en wat je ook doet.

Afmeting van het toilettas: 23 x 22.5 x 11cm

Ontvang dit toilettas met passend sleutelhanger bij aankoop vanaf €70 op de volledige webshop. Dit actie is geldig vanaf 1/5 tot 17/5 inclusief. Dit promo is niet cumuleerbaar met een ander actie.

Geborduurde toilettas - toilettas - Geborduurd - gepersonaliseerd - mama - moederdag - Puurs - Buggenhout - Borduurstudio - Merchtem - Peizegem - Caro B Handmade

Actie voorwaarde voor dit toilettas.

  • Het cadeau is niet geldig met terugwerkende kracht.
  • Ontvang dit cadeau vanaf een aankoop vanaf €70
  • Het cadeau is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • Je ontvangt automatisch een toilettas bij je bestelling, vanaf een aankoop van €70.
  • Geldig op heel de webshop.
  • De cadeau kan niet worden omgewisseld in geld.

Geborduurde cadeau voor Moederdag.

Als jij op zoek bent naar het ideale cadeau, kies dan voor een geborduurde artikel, van logeertas tot teddy mama tas, alle artikels op de webshop kunnen geborduurd worden. Kies voor warm, zacht en leuk om te zien. 
Een cadeau met producten die handig zijn voor de verzorging is altijd nuttig. Als je er de naam van de baby op laat borduren, krijg je een heel persoonlijk cadeau, dat vaak gebruikt zal worden.

Ga terug naar de home pagina carobhandmade.be

Contact Formulier