Hoe was ik geborduurde kleding? Blogpost

Geborduurde afbeeldingen en teksten op kleding zijn duurzaam en gaan lang mee. Een borduring is wasmachine- en droger bestendig en je kan er probleemloos over strijken. Dit zorgt ervoor dat u lang kan genieten van een kwaliteitsvolle tekst, logo of afbeelding op uw textiel.

Doordat de borduring lang mooi blijft kiezen vooral bedrijven die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan voor geborduurde bedrijfskleding. Dankzij de chique uitstraling en onderhoudsvriendelijkheid is het ook populair in de horeca.

Wij gebruiken borduurgaren van Madeira en Gunold in 100% polyester. Dit garen kan gewassen worden op 95°C en kan dankzij zijn onderhoudsvriendelijkheid gebruikt worden voor nagenoeg alle toepassingen.

De meeste kleuren zijn op voorraad en anders zijn ze op korte termijn bestelbaar. Naast het normale- en metaalgaren is er ook een nieuwe toevoeging in ons assortiment, het polyflash garen. Dit is een normaal borduurgaren, maar met extra glans. Het heeft dezelfde soort uitzicht als metaalgaren, maar met de voordelen van gewoon borduurgaren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het borduren van kleding? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan via caroline@borduurstudiocaroline.be