Geboortelijst Aanmaken

Alvast proficiat met je zwangerschap.

Leuk dat je een geboortelijst wil aanmaken bij Caro B Handmade! Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is een onvergetelijk moment. En dat wil je natuurlijk met iedereen delen. 

Ik help je graag op weg met het aanmaken van je eigen geboortelijst.

Op deze lijst kan je gemakkelijk je favoriete Caro B artikelen verzamelen voor je baby. Je kan op ieder moment artikelen aan je lijst toevoegen of verwijderen. Via een eenvoudige link kan je je lijst delen met al je vrienden en je familie.

 MAAK HIER EEN GEBOORTELIJST AAN

Geboortelijst bij Caro B Handmade Merchtem - Unieke en Exclusieve artikels en stoffen

Start!

Je begint natuurlijk met het aanmaken van je geboortelijst. Heb je nog geen login? Maak dan eerst een account aan. Als je bent ingelogd voer je al je gegevens in en vanaf dan kan je starten met je lijst aan te vullen met artikelen.

Aan de slag

Vanaf nu kan je op je eigen tempo alle categorieën op de webshop overlopen en kan je je favoriete artikelen toevoegen aan je lijst. Uiteraard kan je op elk ongeblik je lijst aanpassen.

Zoek op naam

Je geboortelijst zoeken doe je op basis van de naam van de ouder(s) die je hebt ingevuld bij het aanmaken van de lijst. Deze naam vermeld je dus ook op het geboortekaartje zodat je familie en vrienden je lijst gemakkelijk kunnen terugvinden. Elke lijst heeft ook een unieke link. Je kan deze link delen via e-mail of via sociale media kanalen.

 

Voordelen van een online geboortelijst bij Caro B Handmade

1. Cadeaubon

Na het afsluiten van je geboortelijstlijst krijg je van mij een waardebon van Caro B Handmade ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag als er voor minimum €300 van de geboortelijst gekocht werd.
Werd er dus voor €1000 gekocht van jouw geboortelijst, dan krijg je na het afsluiten van je lijst een cadeaubon van €100!

2. Extra cadeau's van Caro B Handmade

Koop je voor meer dan €500, dan krijg je een gepersonaliseerde ledikantdekentje gratis en naar keuze erbij. (Geldig tot 31/12/2022)

3. Aankoop verplichting of niet?

Alle artikels op jouw geboortelijst hebben geen aankoop verplichting, zelf de artikels dat speciaal voor jou besteld worden of handgemaakt worden. Wanneer het wel een aankoop verplichting is wanneer er naambedrukking op het artikel werd bedrukt of geborduurd. 

Wens je artikels toe te voegen van de hippe merkjes, deze hebben ook geen aankoop verplichting, zelf de artikels dat speciaal voor jou besteld worden.

4. Jouw pakketjes thuis ontvangen

Wil je graag een geboortelijst of cadeaulijst bij Caro B Handmade? Dit kan volledig van thuis uit en ik verzend alle gekochte cadeautjes rechtstreeks en gratis naar je toe.

Ik raad je aan om ongeveer 3 maanden voor je uitgerekende datum, contact op nemen met mij of je lijst aan te maken op www.carobhandmade.be indien je artikels al wilt meenemen naar de materniteit, dat deze artikels klaar zijn tegen de afgesproken datum.

MAAK HIER EEN GEBOORTELIJST AAN

Heb je nog vragen over de geboortelijsten, dan kan je me altijd contacteren via e-mail caroline@carobhandmade.be of via de chat-knop op de webshop.

Ga hier terug naar de Home pagina.

Contact Formulier