Geboortelijst Aanmaken

Leuk dat je een geboortelijst wil aanmaken bij Caro B Handmade! Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is een onvergetelijk moment. En dat wil je natuurlijk met iedereen delen. 

Ik help je graag op weg met het aanmaken van je eigen geboortelijst. Op deze lijst kan je gemakkelijk je favoriete Caro B artikelen verzamelen voor je baby. Je kan op ieder moment artikelen aan je lijst toevoegen of verwijderen. Via een eenvoudige link kan je je lijst delen met al je vrienden en je familie.

 MAAK NU EEN GEBOORTELIJST AAN

Start!

Je begint natuurlijk met het aanmaken van je geboortelijst. Heb je nog geen login? Maak dan eerst een account aan. Als je ingelogd bent voer je al je gegevens in en vanaf dan kan je starten met je lijst aan te vullen met artikelen.

Aan de slag
Vanaf nu kan je op je eigen tempo alle categorieën op de webshop overlopen en kan je je favoriete artikelen toevoegen aan de lijst. Uiteraard kan je op elk moment je lijst aanpassen.

Zoek op naam
Wanneer je je geboortelijst aanmaakt kan je deze delen met een unieke link. Deze link kan je vermelden op het geboortekaartje. Of delen via e-mail of via sociale media kanalen met al je vrienden en familie.

 

Cadeaubon

Na het afsluiten van je geboortelijstlijst krijg je van ons een waardebon van Caro B Handmade ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag als er voor minimum €300 van de geboortelijst gekocht werd.
Werd er dus voor €2.000 gekocht van jouw geboortelijst, dan krijg je na het afsluiten van je lijst een cadeaubon van €200!

Koop je voor meer dan €500, dan krijg je een gepersonaliseerde geboortebox gratis erbij. (Geldig tot 31/12/2021)


Jouw pakketjes thuis ontvangen

Wil je graag een geboortelijst of cadeaulijst bij Caro B Handmade? Dit kan volledig van thuis uit en ik verzend alle gekochte cadeautjes rechtstreeks naar je toe.

MAAK NU EEN GEBOORTELIJST AAN


Heb je nog vragen over de geboortelijsten, dan kan je me altijd contacteren via e-mail caroline@carobhandmade.be of via de chat-knop op de webshop.

Ga hier terug naar de Home pagina.

 

x