Borduren voor particulieren

Borduurstudio Caroline voor particulieren

borduren is een populaire manier om kleding, tassen en andere stoffen te versieren en personaliseren

Petten, badjassen of andere kleding, ook particulieren ontvang ik heel graag in mijn borduurstudio in Merchtem. Deze service geldt al vanaf één textielstuk. Alle ontwerpen, tekeningen of opschriften zijn mogelijk over te zetten om te borduren. 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus of cadeau’s zijn het leukst. Ik borduren op slabbetjes, handdoeken, kraampakketten, dekentjes, babydekentjes, logeertassen, sporttassen en ander textiel. Hiervoor kan u terecht op mijn webshop Caro B Handmade. 

wens je graag jouw geboortekaartje gebruiken voor de tekening of lettertype? Dat kan zeker! Wij digitaliseren jouw geboortekaartje al vanaf 25€.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een geborduurd kraamcadeau te geven:

Een geborduurd kraamcadeau is een persoonlijk en uniek cadeau. Als het item is geborduurd met de naam of afbeelding van de baby, kan het een speciaal en opmerkelijk cadeau zijn dat de baby zal koesteren terwijl hij of zij opgroeit.
Een geborduurd kraamcadeau kan worden gebruikt als een decoratief item in de babykamer. Bijvoorbeeld, een geborduurde deken kan op het ledikantje of in de kinderwagen worden gelegd.
Een geborduurd kraamcadeau kan een leuke en creatieve manier zijn om tijd door te brengen met het maken van iets voor een pasgeboren baby. Het kan een therapeutisch project zijn waarbij je even kunt ontspannen en je creativiteit kunt uiten.
Een geborduurd kraamcadeau kan een nuttig item zijn voor de baby. Bijvoorbeeld, een geborduurde deken kan worden gebruikt om de baby warm te houden of een geborduurde luierzak kan nuttig zijn voor op reis.