Uw borduurpartner van idee tot levering

het borduren van een bedrijfslogo is een professionele en duurzame optie die kan bijdragen aan een positief beeld van het bedrijf, kan helpen bij het versterken van het merk en logo, en is flexibel in toepassing. Het is een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun merk te versterken en kledingstukken te personaliseren

Er zijn vele voordelen voor een bedrijf om het borduren val bedrijfskleding te bestellen. Een van de grootste voordelen is dat het een professionele en indrukwekkende uitstraling geeft aan kledingstukken zoals poloshirts, jassen en tassen. Dit kan bijdragen aan een positief beeld van het bedrijf in de ogen van klanten en zakenpartners.

Daarnaast is borduren van een logo ook een duurzame optie. Het is namelijk mogelijk om het logo meerdere keren te borduren op hetzelfde kledingstuk. Hierdoor hoeft het bedrijf niet steeds opnieuw kledingstukken te bestellen met een bedrukt logo. Dit kan leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn.

Borduren is ook een zeer precieze manier van logo toepassen. Hierdoor is het logo scherp, helder en duurzaam. Dit kan het bedrijf helpen zijn merknaam en logo te versterken en te versterken.

Het is ook een flexibele optie voor bedrijven omdat het op verschillende soorten kledingstukken en maten kan worden toegepast, waardoor het een breder scala aan kledingstukken kan aanbieden aan zijn medewerkers of klanten.


Borduurstudio Caroline, uw borduurpartner in Merchtem

Bij Borduurstudio Caroline staat het persoonlijk advies en overleg met de klant op de eerste plaats.

- Wij bespreken samen eerst uw wensen en nadien wordt er een offerte volledig op maat gemaakt.

- Bij goedkeuring van de offerte wordt de logo gedigitaliseerd en maak ik een proef borduring.

- Pas wanneer deze helemaal naar uw wens is, wat ontwerp, kleuren, dikte, gebruikte steken en garen betreft, gaan wij over tot het vervaardigen van uw bestelling. 

Borduurstudio Caroline is puur maatwerk

Borduren is maatwerk. De prijs voor het borduren van uw bedrijfsnaam, logo of slogan op team- of bedrijfskleding zijn namelijk mede afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en het hoeveelheid garen dat nodig is, de dichtheid en eventuele siersteken.

Borduurkaart of het digitalisatie van uw bedrijfslogo

Het kan zijn dat voor uw borduursel een borduurkaart nodig is. Bijvoorbeeld bij een bedrijfslogo, of andere specifuke afbeeldingen.

Helaas kan je geen jpg in het programma inladen en rolt er dan een borduurkaart uit, maar moet deze helemaal gedigitaliseerd worden. Voor het maken van een borduurkaart komen eenmalige aanmaakkosten bij. 

De kosten van het maken van de borduurkaart zijn afhankelijk van de complexiteit van het te digitaliseren ontwerp. De kosten van het maken van de borduurkaart liggen tussen de €24,95 voor een tekst tot maximaal € 74,95 voor een complexere afbeelding. De ontworpen borduurkaart blijft eigendom van Borduurstudio Caroline.

Voordat we uw logo borduren krijgt u altijd een proef te zien. Dit kan digitaal (gratis) of via een proeflapje die ik verzend via de post, de kosten hiervan zal ik in de prijsopgave meenemen.

Als de borduurkaart al in het beheer is van onze borduurstudio bijvoorbeeld bij een nabestelling, worden deze kosten niet meer berekend. Geen vaste kosten bij borduren, alleen een éénmalige kost.

Het uiteindelijk borduren van uw bedrijfslogo 

  1. Ontwerp maken: zoma’s hierboven uitgelegd, maken we de borduurkaart van jullie logo. Kies ik de juiste kleurgaren dat het best bij jouw logo past.

  2. Kleding kiezen: Kies de juiste kledingstukken voor het borduren. Er moet rekening gehouden worden met de stof, de grootte en de vorm van het kledingstuk.

  3. Hoopklem: De kleding moet op de juiste plaats worden gepositioneerd op de hoopklem van de machine. De hoopklem wordt gebruikt om het kledingstuk op zijn plaats te houden tijdens het borduren. We gebruiken daarbij ook verschillende soorten verstevigingen om het stof goed te verstevigen. 

  4. Programma laden: Het ontwerp moet worden geladen in de borduurmachine. De machine zal vervolgens het ontwerp vertalen naar een borduurpatroon. Hierbij wordt ook mijn kleuren gesorteerd. Ik plaats al de kleuren dat ik nodig heb voor jouw logo.

  5. Borduren: De machine begint nu met het borduren van het ontwerp. De machine gebruikt de garens om de afbeelding in de stof te haakten.

  6. Inspectie: Na het borduren, dient het borduurwerk te worden geïnspecteerd op eventuele fouten of onregelmatigheden. De versteviging wordt dan ook zorgvuldig verwijderd.

  7. Afwerking: Ten slotte wordt het borduurwerk afgewerkt door eventuele overtollige garens weg te snijden en de kleding te strijken

Bedrijven hebben vaak een logo dat ze willen gebruiken om hun merk te presenteren aan de buitenwereld. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door het logo op de werkkleding van medewerkers te borduren.

  1. Duurzaamheid: Borduren is een veel duurzamere optie dan bijvoorbeeld het bedrukken van kleding. Wanneer kleding wordt bedrukt, kan de afbeelding na verloop van tijd vervagen of uitwissen. Bij borduren wordt de afbeelding echter in de stof "gehaakt", waardoor deze veel langer zichtbaar blijft. Dit betekent dat het logo van het bedrijf langer zichtbaar zal blijven op de werkkleding van medewerkers.

  2. Professionaliteit: Werkkleding met een professioneel borduurwerk geeft een grote indruk van de professionaliteit van het bedrijf. Het geeft een professioneel en gekwalificeerd beeld van het bedrijf.

  3. Promotie: Werkkleding met een borduurwerk is een efficiënte manier om het bedrijf te promoten. Wanneer medewerkers van het bedrijf in het openbaar verschijnen, dragen zij de naam en het logo van het bedrijf met zich mee, waardoor het bedrijf zich kan profileren.

  4. Persoonlijke touch: Borduren geeft de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan de werkkleding zoals de naam van de medewerker of zijn/haar functie in het bedrijf

Uw eigen kleding om te borduren?

Heb je eigen kleding en wil je deze laten borduren? Dat borduur ik ook. Afhankelijk wat de wensen zijn, maak ik een prijsofferte en een ontwerp op maat. 

Indien u de kleding/artikels via ons aanschaft kunnen wij ook borduren tegen gereduceerde prijzen, wat niet het geval is als u zelf met onbekende kleding komt. Wij geven tevredenheidsgarantie op alle door ons aangeleverde kleding. Mocht u echter uw eigen materialen laten borduren dan kunnen wij geen verantwoording aanvaarden voor de kwaliteit van het materiaal. Eventuele problemen zijn daarmee geheel voor uw risico. Goederen welke niet via ons zijn aangekocht kunnen wij helaas niet vergoeden indien er onverhoopt iets mis zou gaan. 

Wij maken graag een offerte op maat voor uw project.