Achter de schermen… bij Caro B Handmade

Hallo, mijn naam is Caroline en ik ben de bezieler van Caro B Handmade, een leuke, hippe en Belgische webshop met gepersonaliseerde kledij en accessoires voor heel de familie.

Hieronder vind je meer info over wie ik ben, hoe Caro B Handmade ooit is begonnen en waarom ik dit zo graag doe.

Veel leesplezier!

Even terug in de tijd

Caro B Handmade is mijn eigen merknaam waarmee ik ben gestart in 2013. Het label is ontstaan vanuit een passie voor naaien en handgemaakte artikelen. Een hobby waar ik ontzettend veel energie uithaal en die ik graag deel met andere mensen. Van carnavalskostuums, cocktailjurken tot babyspullen op maat, maatwerk is mijn handelsmerk.

Sinds een babyboom binnen onze vriendenkring in 2017 maakte ik kennis met de wondere wereld van babyspullen. Op vraag naaide ik met plezier babyslaapzakken aangepast aan het seizoen of gepersonaliseerde slabbetjes. Het was het begin van mijn eigen babycreaties. Toen ik in 2018 zelf mama werd van mijn lieve dochter Amélie, besloot ik om zelf een hele babyuitzet te maken. Een uitzet volledig op maat en vervaardigd uit hoogstaande en kwaliteitsvolle stoffen.

De vraag naar handgemaakte babyartikelen nam vanaf toen enorm toe. Via mond aan mondreclame kwamen mensen bij mij terecht. In volle coronacrisis besloot ik om een stap verder te gaan en mijn droom waar te maken. Met een goed businessplan onder de arm, en de steun van mijn man Geert, opende ik in juli 2020 mijn eigen webshop ‘Caro B Handmade’.

Wie is Caro B Handmade Handgemaakt exclusieve stoffen merchtem babydeken ledikantdeken Babywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - LedikantdekenBabywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - Ledikantdeken Babywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - Ledikantdeken

Wat kan je verwachten van de webshop Caro B Handmade?

Caro B Handmade staat voor 100% handgemaakte producten door Caroline Boogaerts. Het label staat voor kwaliteit en maatwerk. Zo ga ik opzoek naar mooie stoffen in beperkte oplage. Via de webshop kunnen klanten zelf een stof kiezen en hun artikel personaliseren.

In de webshop vind je naast handgemaakte en gepersonaliseerde babyartikelen ook andere unieke merken terug. Alles wordt ook met veel zorg ingepakt en verstuurd. Je kan ook een pakje laten leveren bij iemand thuis (inclusief boodschap). Superhandig en voordelig!  

Van een mama voor een mama!

Groetjes 
Caroline