Werkwijze van borduren blogpost

De werkwijze van machinaal borduren begint bij een goed ontwerp. Het is belangrijk om te weten dat hoe beter de basis, hoe mooier het borduurresultaat zal zijn. Daarom is het van groot belang dat we een digitaal ontwerp ontvangen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit aangeleverde ontwerp zetten we vervolgens over op een borduurkaart. Hierdoor krijgt onze machine de juiste instructies om uw ontwerp tot leven te brengen.

U kunt ervoor kiezen om eigen textiel of kleding aan te leveren of dit bij ons te bestellen. De juiste kleding of textiel is van belang voor de kwaliteit van de borduring. Daarom voorzien wij altijd eerst een proefdruk zodat u zeker weet hoe de borduring er uit komt te zien.

Onze machines geven u de keuze uit maar liefst 15 kleuren draad waardoor een zelfgekozen kleurenpalet tot de mogelijkheden behoort. Zo kunt u kiezen voor een borduring in uw eigen huisstijlkleuren. Onze werkwijze is erop gericht om de borduring perfect aan te laten sluiten bij de uitstraling van uw eigen merk.

Onze professionele borduurmachines en kwalitatief hoogwaardige garens garanderen een hoge kwaliteit van het eindresultaat. Wij zijn uw ideale partner voor ieder aspect van borduren, van het maken van een ontwerp tot het eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd in machinaal borduren voor uw kleding, merchandise of gepersonaliseerd geschenk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte via caroline@borduurstudiocaroline.be en samen kijken we naar de mogelijkheden.