Wie is Borduurstudio Caroline?

Hallo, mijn naam is Caroline en ik help u graag verder om uw bedrijf goed zichtbaar en visueel opvallend te maken. 

In 2020 was de start van Caro B Handmade, dé webshop voor gepersonaliseerde artikels en accessoires voor heel de familie. Inmiddels is Caro B Handmade uitgebreid met Borduurstudio Caroline, een bedrijf waar u terecht kunt voor het geborduurd personaliseren van allerhande textiel zoals bedrijfskleding, promotionele kleding, sportkleding, relatiegeschenken, kraamcadeau’s en nog veel meer.

Borduurstudio Caroline heeft zich gespecialiseerd in borduren van allerhande artikelen. Hierbij staat persoonlijk contact en service voorop. Met jarenlange ervaring in het verwerken van textiel en het creëren van handgemaakte artikels voor de webshop kan ik mijn klanten bovendien adviseren bij de keuze van bedrijfskleding of kleding voor promotionele doeleinden. Wij helpen u graag verder met de juiste keuze uit stofsoorten, draagcomfort, kleuren en materialen.

Dankzij onze verschillende professionele 15 naald computergestuurde borduurmachines zijn wij uw ideale partner voor al uw borduuropdrachten, van persoonlijk maatwerk tot grote oplages. Bovendien zijn wij in staat kwalitatief uitstekend borduurwerk te leveren voor een marktconforme prijs. 

Mijn Missie

Of het nu is voor bedrijven, verenigingen of particulieren, of het nu moet worden geborduurd op kleding, badtextiel of caps, bij mij is het allemaal mogelijk. Met een “alles in eigen huis” concept kan ik een snelle en accurate service aanbieden.

U kunt al borduurwerk afnemen vanaf 1 stuks. Bij Borduurstudio Caroline wordt er altijd gewerkt met kwalitatief Madeira en Gunold garen dat extreem wasbestendig (tot 90 graden C) en optimaal kleurecht. Alles voor een perfect eindresultaat.

Mijn visie

Borduurstudio Caroline staat voor het kwalitatief borduren van uw bedrijfs- of promotiekleding, waarbij de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Wij werken met de modernste borduurmachines en -software. Daarmee gebeurt het machinaal borduren van een logo, embleem of tekst op uw kleding zeer gedetailleerd.
Duurzaamheid is verzekerd, want borduurwerk is erg slijtvast. Daarnaast zorgt het voor een professionele en verzorgde uitstraling van uw bedrijf en werknemers.

Daarnaast is onze borduurstudio gespecialiseerd in het machinaal borduren van badtextiel en baby-artikelen. ideaal als relatiegeschenken als kraamcadeau’s voor je personeel of partners.

Bedrijfskledij, een assortiment op maat

Borduurstudio Caroline biedt ook een uitgebreid assortiment producten; Denk aan t-shirts, polo’s, hoodies, caps, jassen, sweaters, blouses, bodywarmers, badstof en knuffels. Deze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen geheel naar uw wens door ons worden geborduurd of gepersonaliseerd. Wij werken samen met de grootste merken zoals Karidan, B&C, Native Spirit, Gildan, Fruit of The Loom, Bella & Canvas, AWHIS, Russell, Premier, WK Designed to work, Puma Work Wear, …
Het is ook mogelijk om zelf kleding aan te leveren.

Tot in de fijnste details zijn uw bedrijfsgegevens zichtbaar op uw werkkleding, waarmee een optimale herkenbaarheid gegarandeerd is.