Mooi & altijd verpakt, ideaal kraamcadeau

Alle Caro B Handmade artikels worden met veel liefde verpakt

Bestel je een handgemaakt babydekentje of ander een geboortecadeau? 

Mooie verpakte kraamcadeaus

Alle Caro B Handmade artikels worden zorgvuldig verpakt in een mooi cadeau doosje met een katoenen strik. Elk seizoen verander ik de kleur van de cadeaudozen. De cadeaudozen zijn gratis bij alle Caro B Handmade artikels vanaf 2 stuks. Ik maak van elk doosje een feest! Kan jij nog wachten?

Op weg naar jou, de levering

Alle Caro B Handmade artikels zijn gemaakt uit liefde. Alle bestellingen worden dus ook veilig verstuurd. Dit doe ik altijd met de grootste zorg.

Wist je dat de verzenddozen gerecycleerde dozen zijn? Ik "hergebruik" kartonnen dozen om te verzenden, zodat deze dozen een 2de leven krijgen. 

Ik streef naar een zo snel mogelijke verzending. Alle artikels worden handgemaakt door mezelf zoals jij het wenst in mijn atelier, hierdoor kan de verwerkingstijd afhankelijk zijn van de drukte. Bij alle artikels vind je een indicatie van de verwerkingstijd.

Een spoedbestelling is mogelijk in overleg.

Cadeaubon van Caro B Handmade

Vind je de artikels van Caro B Handmade leuk? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor een vriendin? Of laat je de ontvanger liever zelf iets samenstellen op de webshop? Kies dan voor een cadeaubon.

Cadeaubonnen Caro B Handmade Merchtem

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.