Schrijf mij een review!

Heb je iets besteld, ben je tevreden, neutraal of wil je graag feedback geven?

Geef me dan een review op de pagina van Webwinkelkeur of Google. Bij het schrijven van een review ontvang je (indien gewenst) een cadeaubon van 10€ voor je volgende aankoop op de webshop. Scan snel jouw kaart die je ontvangt bij je bestelling. Actie onder voorwaarden.

Caro B Handmade is sinds 02-07-2021 aangesloten bij Webwinkelkeur. Dit betekent dat Caro B Handmade voldoet aan de belangrijkste Europese, Nederlandse en Belgische regels voor koop op afstand.

Ik draag dit keurmerk met trots, omdat het de betrouwbaarheid van Caro B Handmade benadrukt. Maar een goedkeuring is slechts het begin. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat voortdurend toeziet op de betrouwbaarheid van zijn leden. Consumenten kunnen hier terecht met klachten en de aangesloten webwinkels publiekelijk beoordelen.

Als consument biedt een webwinkel met dit keurmerk extra zekerheden. WebwinkelKeur, als onafhankelijke derde partij, staat garant voor de echtheid van klantbeoordelingen en de betrouwbaarheid van zijn leden.

Weer een extra reden om bij Caro B Handmade te kopen.

Indien je hier nog vragen over zou hebben kan je me altijd contacteren via het contactformulier of via e-mail: caroline@carobhandmade.be

 

FAQ: Veelgestelde vragen aan Caro B Handmade:

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Gepersonaliseerde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 8 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 15 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem.

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

 

Heb je nog vragen? Aarzelt niet om mij te contacteren via onderstaande contactformulier.

1 van 3