Welkom Koeka, nieuw merk op de webshop!

Waarom Caro B Handmade, Koeka kiest in mijn assortiment.

Bij Caro B Handmade begrijpen we dat het leveren van hoogwaardige producten van essentieel belang is voor het welzijn en comfort van mijn klanten. Daarom heb ik gekozen om Koeka in mijn assortiment op te nemen. Het verkopen van Koeka-producten gaat verder dan alleen het aanbieden van stijlvolle en trendy items. Hier zijn een paar redenen waarom ik trots mag zijn op het aanbieden van Koeka aan jullie, mijn klanten.

Koeka - geborduurde babydekentje - babydeken - borduring - gepersonaliseerd met naam - voetenzak

Autostoelhoes van Koeka.

Wie is Koeka?

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Het werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Margareth en Jeannette hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Zo ontstond de eerste Koeka collectie, gebaseerd op alles wat met slapen en verzorgen te maken heeft voor baby’s en kids.

Vanaf de start maakten de kenmerkende badstofproducten, zoals het speendoekje, de omslagdoek met buidel en de commode-overtrek met losse lap, deel uit van de collectie.

Koeka - geborduurde babydekentje - babydeken - borduring - gepersonaliseerd met naamBabydeken met teddy en hydrofiel.

Verantwoordelijkheid en duurzaamheid van het merk Koeka.

Bij Caro B Handmade heccht ik waarde aan duurzaamheid. Koeka deelt deze toewijding door verantwoorde productiepraktijken te omarmen en aandacht te besteden aan milieubewuste keuzes. Het is geruststellend om te weten dat de producten die ik aanbied niet alleen goed zijn voor mijn klanten, maar ook voor de wereld waarin we leven.

Door Koeka aan te bieden, streef ik ernaar om een brede selectie van producten te leveren die voldoen aan de hoge normen dklanten verwachten. Koeka staat synoniem voor kwaliteit, stijl en comfort, en ik ben verheugd om deze waarden met mijn klanten te delen. Ontdek de wereld van Koeka bij Caro B Handmade en geef jouw kleintjes het beste wat er is.

Koeka - geborduurde babydeken - babydekentjes - gepersonaliseerd met naam - borduring - winkel en atelier in Peizegem - Borduuratelier - Borduurstudio

Dekentje met teddy en wafelstof van Koeka.

FAQ - Veelgestelde vragen bij Caro B Handmade.

1. Waarom zou ik Koeka-producten verkiezen boven andere merken?

Koeka-producten bieden niet alleen stijlvolle en trendy items, maar zijn ook functioneel voor zowel baby's als ouders. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en matchen goed met verschillende interieurstijlen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar zowel praktische als esthetisch aantrekkelijke producten.


2. Hoe draagt de keuze voor Koeka bij aan de duurzaamheidsmissie van Caro B Handmade?

De keuze voor Koeka bij Caro B Handmade onderstreept het engagement voor duurzaamheid. Koeka omarmt verantwoorde productiepraktijken en maakt milieubewuste keuzes, waardoor de aangeboden producten niet alleen goed zijn voor klanten, maar ook voor de wereld waarin we leven. Dit draagt bij aan het streven van Caro B Handmade om hoogwaardige en ethisch verantwoorde producten aan te bieden.


3. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

 

Tags: Baby deken, baby dekentje, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, gepersonaliseerde wiegdeken, geborduurde wiegdeken, gepersonaliseerde wiegdeken, geborduurde hydrofieldeken, kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau, uniek kraamcadeau ,origineel kraamcadeau, kraamkadeau naam, persoonlijk kraamcadeau, cadeaus met naam, originele cadeaus, baby cadeaus, persoonlijke cadeaus, geboorte cadeaus,  Happy Horse, BIBS, Jollein, populaire cadeaus, carobhandmade.be, Merchtem, borduurstudiocaroline borduurstudio, babydekentje, baby deken, babydeken, ledikantdeken, ledikantdekentje, gepersonaliseerde babydeken, babydeken voor baby, babydeken voor in de babykamer, geborduurde babydekentje van Jollein, Koeka. Watersandaaltjes, badponcho, badjas voor kinderen, badcape, logeertassen, reistas, toilettas.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3