FAQ - veelgestelde vragen bij Caro B Handmade

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Geborduurde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 5 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 15 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem. 

Alles wordt per stuk geborduurd in mijn atelier in Peizegem/Merchtem en door mezelf. Hierdoor kan de verwerkingstijd oplopen tot extra dagen. 

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.
Artikelen of merken dat in de winkel worden verkocht zoals Jollein, Koeka, handdoeken kunnen niet door de klant aangebracht worden om te borduren. 

Indien je een eigen artikel hebt om te borduren, dan moet het artikl nieuw zijn, met de aankooplabels. Indien niet, dan kan ik niet op borduren. 

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

Heb je nog vragen? Aarzelt niet om mij te contacteren via onderstaande contactformulier.

1 van 3