Kraamweek: de ultieme musthave voor de mama: de kamerjas met boxpakje.

Kamerjas of kimono met bijpassend boxpakje, een comfortabele kleding tijdens de kraamweek in het ziekenhuis.

Ben je op zoek naar een comfortabele en mooie kamerjas voor in het ziekenhuis? De kamerjas van Caro B Handmade is volledig handgemaakt in een zachte jersey stof. Dat is een heel zachte en aangename stof zzoals een t-shirt stof maar iets dikker en de stof rekt hierdoor mooi mee. De 3/4 mouwen zijn aan de onderkant iets breder en maken het daardoor extra comfortabel. De kamerjas heeft een kimono-stijl. 

Je vindt mij kamerjas met machting boxpakje voor de kraamweek op Libelle Mama.

 

De perfecte outfit voor pasgeborenen - een kamerjas met passend boxpakje.

Deze kamerjas en boxpakje zijn beide handgemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen om ervoor te zorgen dat uw kleintje zich comfortabel voelt en er tegelijkertijd schattig uitziet. Maar niet alleen de baby, ook de mama. De kamerjas is ontworpen met een ruime snit en brede mouwen en zachte, warme stoffen om uw baby te beschermen tegen de kou. De kamerjas is gemakkelijk te sluiten en te openen door een brede ceinture, zodat u snel en gemakkelijk kunt omkleden oa voor borstvoeding.

Het passende boxpakje is ontworpen met dezelfde stoffen en kleuren als de kamerjas. Het heeft gemakkelijke drukknopen aan de voorkant, wat het verschonen van luiers nog makkelijker maakt.

De kamerjas en boxpakje set is perfect voor de eerste dagen van uw baby in de materniteit als ook thuis. Het is niet alleen functioneel en comfortabel, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is een geweldig cadeau voor nieuwe ouders of voor uw eigen kleintje. Ideaal moment om te twinnen met je baby.

Bestel nu dit kamerjas met passend boxpakje en geef uw kleintje het beste cadeau voor zijn of haar geboorte. Bij Caro b Handmade sta ik garant voor de hoogste kwaliteit en de beste service.

 

Twinning met baby - kraamweek - Kamerjas voor de geboorte met boxpakje - boxpakje - Caro B Handmade (13)

Kraamweek, de mooiste week met je pasgeboren baby en ideaal om te twinnen.

Borstvoeding en de kamerjas/kimono.

Geef je borstvoeding? Dan is deze kamerjas helemaal ideaal. De kamerjas sluit je met een brede riem uit dezelfde stof als de kamerjas. De kortere mouwen (3/4) zijn ook ideaal zodat ze niet in je weg liggen tijdens het voeden.

Twinning met baby - kraamweek - Kamerjas voor de geboorte met boxpakje - boxpakje - Caro B Handmade (13)

Bijpassend boxpakje.

De kamerjas is een echte must have voor in het ziekenhuis maar ook als je thuis komt. Je kan de kamerjas combineren met een bijpassend boxpakje zodat je super leuke foto's kan maken met je baby.

 

Twinning met baby - kraamweek - Kamerjas voor de geboorte met boxpakje - boxpakje - Caro B Handmade (13)

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

Kraamweek: De ultieme musthave voor de mama: Kamerjas - Handgemaakt - Caro B Handmade
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.