Hydrofiele doek, een onmisbaar item voor je baby.

Hydrofiele doek met een geborduurde naam. 

Hydrofiele doek is een onmisbaar item voor vrijwel elke ouder, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom! Deze veelzijdige doeken kunnen bijna op elk moment van de dag worden gebruikt, waardoor ze een absolute must-have zijn.

Gepersonaliseerde hydrofieldoek met een geborduurde naam.

Hydrofiele doek - gepersonaliseerd met naam - borduren naam - Merchtem - babywebshop


Waar gebruik je een hydrofiele doek voor?

Een hydrofiele doek wordt voornamelijk gebruikt voor het verzorgen en schoonmaken van baby's. Het is een zachte, absorberende doek die snel water kan opnemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van een hydrofiele doek:

Luierdoek in hydrofiel

Hydrofiele doeken worden vaak gebruikt als zachte en ademende luierdoeken voor baby's. Ze kunnen worden gebruikt om de billen van de baby schoon te vegen tijdens het verschonen van luiers.

Boerdoek voor de boertjes van je baby

Een hydrofiele doek kan over de schouder worden gelegd om te dienen als burpdoek tijdens het boeren van de baby. Het absorbeert speeksel en melk die uit de mond van de baby kunnen komen.

Voedingsdoek of borstvoedingsdoek

Voor moeders die borstvoeding geven, kan een hydrofiele doek worden gebruikt als een discrete hoes om privacy te bieden tijdens het voeden in het openbaar.

Handdoek of beschermer

Hydrofiele doeken kunnen worden gebruikt als zachte handdoeken om de gevoelige huid van de baby na het baden te drogen.

Zonnescherm ==> opgepast dat je de zijkanten openlaat om verhitting te verkomen

Als het warm is, kan een hydrofiele doek worden gebruikt als een licht en ademend zonnescherm om de baby te beschermen tegen direct zonlicht.

Spuugdoek

Het is handig om een hydrofiele doek bij de hand te hebben om eventuele speeksel of melk op te vegen wanneer de baby spuugt.

Gepersonaliseerde hydrofieldoek met een geborduurde naam.

hydrofiele doek gepersonaliseerd met naam - geborduurd met naam - buggenhout - Peizegem - Puurs - Londerzeel - Merchtem - borduren

Hydrofiele doeken van Caro B Handmade.

Hydrofiele doeken zijn werkelijk heerlijk zacht en uitzonderlijk absorberend. Deze eigenschappen danken ze aan het gebruik van hydrofiel materiaal, ook wel bekend als mousseline. Caro B Handmade heeft zorgvuldig gekozen voor 100% dubbelgeweven katoen, speciaal ontworpen voor de tere huid van baby's en peuters. Deze doeken zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen. Zo ben je altijd voorbereid om onderweg luiers te verschonen of de hydrofiele doek te gebruiken als deken of wikkel.

Bij Caro B Handamde vind je een uitgebreid assortiment aan hydrofiele doeken in de meest charmante kleuren en patronen. Je kunt ze als set kopen of zelfs laten personaliseren! Stel je eens voor hoe geweldig het is dat je kleintje zijn of haar eigen hydrofiele doek met naam heeft? Dit is werkelijk een uniek geschenk.

Hoe gebruik ik de hydrofiele doek?

Ontdek de ongekende mogelijkheden van de veelzijdige hydrofiele doek! Dit absolute must-have item kan op talloze manieren van pas komen. Of je hem nu na het wassen gebruikt, je baby erin wikkelt voor een snelle droging, of voor je peuter een XL hydrofiele doek aanschaft bij Caro B Handmade, deze doeken zijn een ware uitkomst. Met hun ruime formaat en handige eigenschappen zijn ze perfect geschikt voor allerlei situaties.

Ben jij ook zo enthousiast over dit multifunctionele item?

Hydrofiele doek wassen, de ultieme tip.

Met de tips van Caro B Handmade houd jij de hydrofiele doek verzorgd en lang mooi.

  • Wassen op max 30-40 graden
  • Wassen met een wasmiddel zonder parfum
  • Wassen zonder wasverzachter (!) Je kan altijd sodakristallen aan toevoegen
  • Drogen door de hydrofiele doek op te hangen (niet in de droger)
  • Liever niet strijken

Zo blijven jouw hydrofiele doeken supermooi en heerlijk zacht!

Gepersonaliseerde knuffeldoek van Jollein met een geborduurde naam.

hydrofiele doek - hydrofieldoek - knuffeldoek - tuthouder - gepersonaliseerd met naam - geborduurd met naam - borduren - Peizegem - Merchtem - Puurs - Londerzeel - Buggenhout - Caro b Handmade

Hydrofiele doeken voor je baby of peuter.

Hydrofiele doeken heb je er nooit genoeg. Ze worden gebruikt om de baby af te drogen na het badje. Met een handdoek kom je immers niet goed tussen alle kleine plooitjes.

Ook worden de hydrofieldoeken gebruikt om onder het hoofdje te leggen, in het bedje of in de box. Bij een boertje geeft een baby namelijk wel eens wat melk terug. Door een hydrofiele doek onder het hoofdje te leggen hoef je minder beddengoed te wassen. Of kan je je eigen kleding beschermen tegen een ongeluk. Hydrofiele doeken kunnen ook gebruikt worden om de baby in te bakeren. Als de baby moeite heeft om goed te slapen kan inbakeren helpen. Hierbij wordt de baby van de schoudertjes tot en met de voeten in een hydrofiele doek gewikkeld.

De extra grote hydrofiele doeken zijn ideaal om je pasgeboren baby in te bakeren. Bij carobhandmade.be kun je leuke pakketen hydrofiele doeken bestellen in aangename kleuren en in meerdere formaten. Ook kun je ze laten personaliseren door er bijvoorbeeld de naam van de baby op te laten borduren. Zo maak je van je hydrofieldoek een uniek kraamcadeau voor jezelf of om te geven.

Cadeau met naam, gepersonaliseerd cadeau.

Ben je op zoek naar een leuk, uniek en speciaal naamcadeau? Carobhandmade.be heeft een scala aan cadeaus met geborduurde naam voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Een kleine greep uit mijn collectie: knuffels met naam, geborduurde babydekentjes, mama sweaters, teddy rugzakjes, rugzakjes, alles van Jollein en BIBS en nog veel meer producten ontworpen in mijn eigen atelier in Merchtem.

Gepersonaliseerde knuffeldoek van Jollein met een geborduurde naam.

hydrofiele doek - knuffeldoek - tuthouder - gepersonaliseerd met naam - geborduurd met naam - buggenhout - Peizegem - Puurs - Londerzeel - Merchtem - borduren

Geborduurde kraamcadeau met naam.

Als jij op zoek bent naar het ideale kraamcadeau, kies dan voor een geborduurde artikel, van babydeken tot teddy rugzak, alle artikels op de webshop kunnen geborduurd worden. Kies voor warm, zacht en leuk om te zien. Qua kleur kies je het beste voor warme, zachte kleuren. Vooral als je wilt dat de baby zich gaat ontspannen. Fellere kleuren zijn leuk voor tijdens speelmomenten.

Gepersonaliseerde sporttas of logeertas met een geborduurde naam.

logeertas - sporttas - weekendtas - gepersonaliseerd met naam - geborduurd met naam - borduren - Peizegem - Merchtem - Puurs - Londerzeel - Buggenhout - Caro b Handmade

Een kraamcadeau met producten die handig zijn voor de verzorging is altijd nuttig. Als je er de naam van de baby op laat borduren, krijg je een heel persoonlijk cadeau, dat vaak gebruikt zal worden.

Ga terug naar de home pagina carobhandmade.be

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.