Wie is Caro B Handmade?

Welkom bij Caro B Handmade, dé baby-& Kinderwebshop.

Uniek, duurzaam, handgemaakt & Belgisch.

Met een passie voor creativiteit en een hart voor duurzaamheid, verwelkom ik je bij Caro B Handmade - een bruisend Belgisch label dat unieke, handgemaakte producten voor baby's, kinderen, ouders en zelfs huisdieren biedt. Mijn naam is Caroline, en ik ben de trotse oprichter van dit avontuurlijke merk dat zich onderscheidt door zijn authentieke charme en vakmanschap.

Van een mama voor een mama.

Als moeder en fervent liefhebber van ambachtelijk werk, begon mijn reis met Caro B Handmade uit een diepgewortelde behoefte om iets speciaals en betekenisvols te creëren voor mijn eigen gezin. Wat begon als een passieproject groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf, gedreven door mijn toewijding aan duurzaamheid en mijn liefde voor het Belgische erfgoed.

Bij Caro B Handmade draait alles om het vieren van individualiteit en het koesteren van traditionele ambachten. Elk stuk dat ons atelier verlaat, is doordrenkt met liefde en zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail. We streven ernaar om tijdloze ontwerpen te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet.

Functionele babyaccessoires en milieuverindelijke producten.

Mijn collectie omvat een breed scala aan producten, variërend van knuffelzachte dekens tot speelse kledingstukken en functionele accessoires voor het hele gezin. Elk item wordt met trots vervaardigd met hoogwaardige materialen die zowel kindvriendelijk als milieuvriendelijk zijn, waardoor ouders met een gerust hart kunnen genieten van onze producten.

Maar Caro B Handmade is meer dan alleen een merk; het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die waarde hechten aan vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid. We streven ernaar om mijn klanten te inspireren en te verbinden door middel van mijn unieke creaties en mijn gezamenlijk streven naar een groenere, mooiere wereld.

Dus of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, een speciaal stuk voor je kleintje, of gewoon een beetje inspiratie wilt opdoen, ik heet je van harte welkom bij Caro B Handmade - waar Belgische trots en ambachtelijke perfectie samenkomen.

Caro B Handmade - Merchtem - Baby Accessoires & Kraamcadeau's - Babydeken - Ledikantdeken - Babydekentje met naam - Gepersonaliseerd deken - Wiegdeken - Ledikantdeken - Wikkeldeken - Geborduurd met naam -  Exclusieve Stoffen - Unieke Prints


Veel leesplezier!

Waarom Caro B Handmade?

Caro B Handmade is mijn eigen merknaam waarmee ik ben gestart in 2011. Het label is ontstaan vanuit een passie voor naaien en handgemaakte artikelen.

Een hobby waar ik ontzettend veel energie uithaal en die ik graag deel met andere mensen. Van carnavalskostuums, cocktailjurken tot babyspullen op maat, maatwerk is mijn handelsmerk.

Sinds een babyboom binnen onze vriendenkring in 2017 maakte ik kennis met de wondere wereld van babyspullen. Op vraag naaide ik met plezier babyslaapzakken aangepast aan het seizoen of gepersonaliseerde slabbetjes. Het was het begin van mijn eigen babycreaties.

Toen ik in 2018 zelf mama werd van mijn lieve dochter Amélie, besloot ik om zelf een hele babyuitzet te maken. Een uitzet volledig op maat en vervaardigd uit hoogstaande en kwaliteitsvolle stoffen.

De vraag naar handgemaakte babyartikelen nam vanaf toen enorm toe. Via mond aan mondreclame kwamen mensen bij mij terecht. In volle coronacrisis besloot ik om een stap verder te gaan en mijn droom waar te maken. Met een goed businessplan onder de arm, en de steun van mijn man Geert, opende ik in juli 2020 mijn eigen webshop ‘Caro B Handmade’.

Je kan verschillende artikels terug vinden op de webshop. Van handgemaakte artikels handgemaakt door mezelf zoals de hippe kamerjas twinning met een boxpakje of babydekentjes tot knuffeldoek naar hippe & duurzame merken, zoals ballenbad, boekenkast of kinderkamer accessoires.

Wat kan je verwachten van de webshop Caro B Handmade?

Caro B Handmade staat voor 100% handgemaakte producten door Caroline Boogaerts. Het label staat voor kwaliteit en maatwerk. Zo ga ik opzoek naar exclusieve prints voor stoffen in beperkte oplage. Via de webshop kunnen klanten zelf een stof kiezen en hun artikel personaliseren.

In de webshop vind je naast handgemaakte en gepersonaliseerde babyartikelen ook andere unieke merken terug. Alles wordt ook met veel zorg ingepakt en verstuurd. Je kan ook een pakje laten leveren bij iemand thuis (inclusief boodschap). Superhandig toch?

Wie is Caro B Handmade Handgemaakt exclusieve stoffen merchtem babydeken ledikantdeken Babywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - Ledikantdeken

Babywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - Ledikantdeken Babywinkel met exclusieve stoffen - babydeken - online geboortelijst - Peter en Meter Boxen - Ledikantdeken

Waar kan je de Caro B Handmade Atelier vinden?

Hierbij het adres van mijn winkel/atelier in Merchtem:

Nieuwbaan 81
1785 Merchtem
België

Indien je hier nog vragen over zou hebben kan je me altijd contacteren via het contactformulier, via e-mail: caroline@carobhandmade.be of via de chat-functie.

 Caro B Handmade Babydeken geboorte Babywinkel Merchtem met borduur en exclusieve stoffen - ledikantdeken

FAQ: Veelgestelde vragen aan Caro B Handmade.

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Gepersonaliseerde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 5 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem.

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be.

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

Terug naar blog

Reactie plaatsen

1 van 3