Maak je artikel persoonlijk met borduur

Waarom een artikel laten borduren?

Borduurwerk wordt steeds populairder. Het is een duurzame manier om een naam, logo, tekening of tekst op textiel te plaatsen. Borduur geeft gepersonaliseerde artikels een luxueuze en tijdloze uitstraling.

Borduurgaren kunnen een hitte aan van meer dan 90 graden en worden niet aangetast in de wasmachine. Daardoor blijven de kleuren van borduur mooi zelfs na verschillende wasbeurten. De draden voor het borduur zijn gemaakt uit polyester, de sterkste draad op de markt. Het ontwerp van borduur krimpt niet en komt niet los van de stof. Tenslotte kan je artikels met borduur gemakkelijk strijken. 

Wat kan ik laten borduren?

Bij alle borduurwerken met tekst kan je kiezen uit mooie en stijlvolle lettertypes. Ideaal om een artikel te personaliseren met een naam of met een eigen persoonlijke tekst. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten omzetten naar een borduurpatroon. Zo kan je bijvoorbeeld een babydekentje laten borduren met het design van het geboortekaartje. Wens je een bedrijfslogo te bedrukken op bedrijfskleding? Ook dat is mogelijk! Voor de digitalisering van een eigen ontwerp maak ik graag een offerte op maat.

Bij Caro B Borduurstudio kan je laten borduren in verschillende formaten en afmetingen tot 50 cm. Alle geborduurde artikels worden zorgvuldig nagekeken, verpakt en met zorg verstuurd.

Caro B Borduurstudio in Merchtem

Het borduren van textiel is voor mij altijd al een grote passie geweest. Bij elk logo of afbeelding is het een uitdaging om een prachtig borduurwerk te maken. Al het borduurwerk van ontwerp tot de realisatie wordt in mijn eigen atelier uitgevoerd in Merchtem. Dankzij moderne borduurmachines en kwalitatieve materialen lever ik persoonlijk maatwerk tot het bedrukken in grote oplages in kwalitatief uitstekend borduurwerk.

Mijn specialisatie bestaat uit borduur maatwerk op aanvraag. Wil je gepersonaliseerde kledij voor persoonlijk gebruik of voor jouw bedrijf, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Samen zoeken we naar wat het beste bij je past.

Gespecialiseerd in professioneel borduren

Het borduuratelier van Caro B Borduurstudio is uitgerust met computergestuurde industriële borduurmachine met 15 naalden die het mogelijk maakt om logo’s, teksten, lijntekeningen en afbeeldingen op verschillende materialen te borduren. De borduurmachine verwerkt tegelijk 15 verschillende kleuren en doet dit met een snelheid van 1200 steken per minuut. Hiermee kunnen borduurwerken tot 42×50 cm gemaakt worden. De gebruikte topgarens (Madeira, Gunold & Isacord) zijn extreem was bestendig (tot 95°C) en behouden optimaal kleurecht.

Wens je een offerte voor het borduren van kleding of van je bedrijfslogo? Kijk verder op mijn blogpagina.

Laat je inspireren!

Borduur -  borduurmachine - borduren van bedrijfskleding - Merchtem - op maat - professionele borduurmachine

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3