Jollein, een nieuw merk op de webshop!

Jollein, een nieuw merk op de webshop, ideale match met Caro B Handmade.

Mijn missie is om de allerbeste producten te bieden voor zowel ouders als baby's. Daarom ben ik trots om aan te kondigen dat ik een nieuw merk heb toegevoegd aan de webshop: Jollein

Babydeken - Jollein - geborduurd met naam - wiegdekentje - Caro b Handmade - Merchtem - Borduurstudio Caroline

Jollein's filosofie, het beste voor baby's.

Jollein is gebaseerd op de filosofie dat baby's het beste verdienen. Het merk richt zich op producten die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ouders en baby's. Van comfortabele babykleding tot babydekentjes, Jollein biedt alles wat nodig is om de eerste jaren van een kind zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

Duurzaamheid & kwaliteit, 1ste focus voor het merk Jollein.

Een van de opvallende kenmerken van Jollein is de nadruk op duurzaamheid. Het merk gelooft niet alleen in het creëren van producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, maar ook in het beperken van hun impact op het milieu. Van de productie tot de verpakking, Jollein streeft ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

De klanten kunnen er zeker van zijn dat elk product van Jollein is ontworpen met de grootste zorg voor detail en is getest om de veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Jollein met een geborduurde naam - Caro b Handmade - Babywebshop - Merchtem - Babydeken met naam

Jollein, nu beschikbaar op de webshop van Caro B Handmade.

Bezoek de webshop om het nieuwe merk Jollein te ontdekken en te zien hoe het ik kan helpen bij het verzorgen van jouw baby. Als je vragen heeft over het merk of over de producten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen.

Alle producten van Jollein zijn direct leverbaar, dat betekent dat het op voorraad is en onmiddellijk kan worden verzonden of opgehaald. Dit betekent dat er geen wachttijd is voor deze artikels en dat het zo snel mogelijk aan de klant kan worden geleverd. Bij het kiezen van het borduren op artikels van Jollein, dan zijn de levertijden langer.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

Lees hieronder de verwerkingstijd van dit babydekentje en de wasvoorschriften. Heb je nog vragen over het dekentje, de stoffen of de verwerkingstijd? Stuur me een bericht via de chat-knop op de webshop of via de contactformulier.

Indien het artikel gepersonaliseerd is met borduur dan kan het artikel niet omgeruild worden. 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

 Jollein

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3