Mooi & altijd verpakt, ideaal kraamcadeau

Alle Caro B Handmade artikels worden met veel liefde verpakt

Bestel je een handgemaakt babydekentje of ander een geboortecadeau? 

Mooie verpakte kraamcadeaus

Alle Caro B Handmade artikels worden zorgvuldig verpakt in een mooi cadeaupapier. Elk seizoen verander ik de kleur van de cadeaudozen. Ik maak van elk bestelling een feest! Kan jij nog wachten?

Op weg naar jou, de levering

Alle Caro B Handmade artikels zijn gemaakt uit liefde. Alle bestellingen worden dus ook veilig verstuurd. Dit doe ik altijd met de grootste zorg.

Wist je dat de verzenddozen gerecycleerde dozen zijn? Ik "hergebruik" kartonnen dozen om te verzenden, zodat deze dozen een 2de leven krijgen. 

Ik streef naar een zo snel mogelijke verzending. Alle artikels worden handgemaakt door mezelf zoals jij het wenst in mijn atelier, hierdoor kan de verwerkingstijd afhankelijk zijn van de drukte. Bij alle artikels vind je een indicatie van de verwerkingstijd.

Een spoedbestelling is mogelijk in overleg.

Cadeaubon van Caro B Handmade

Vind je de artikels van Caro B Handmade leuk? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor een vriendin? Of laat je de ontvanger liever zelf iets samenstellen op de webshop? Kies dan voor een cadeaubon.

Cadeaubonnen Caro B Handmade Merchtem

 

FAQ: Veelgestelde vragen aan Caro B Handmade:

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Gepersonaliseerde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 5 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem.

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3