Nieuwe opties voor het borduren.

Nieuwe opties voor het borduren op de webshop. 

Maak jouw babydekentje, logeertas of badponcho nog unieker met deverschillende opties op de webshop. Naast de nieuwe stoffen van Caro B Handmade, heb ik hard gewerkt aan de webshop.

Ik ben verheug mij om bepaalde nieuwigheden over de verschillende nieuwe opties die beschikbaar zijn op de webshop mee te delen. Ik streef er altijd naar om de webshop te verbeteren en meer gepersonaliseerde opties te bieden aan jullie.. Hier zijn enkele van de nieuwe borduuropties die ik onlangs heb toegevoegd:

  • Meerdere & unieke lettertypes: Ik heb het assortiment lettertypes uitgebreid, zodat je nu kan kiezen uit verschillende stijlen om jouw geborduurde artikel zoals de badponcho's of babydekentjes nog unieker te maken.
  • Nieuwe kleuren: Ik heb het assortiment garenkleuren uitgebreid, zodat je kan kiezen uit nog meer kleuropties om je ontwerp echt op maat te laten maken.
  • Maatwerk: Ik bied nu ook maatwerk voor de meeste artikels. Je kan mij je eigen ontwerp of ideeën opladen op de webshop zelf en ik zorg voor een gepersonaliseerde en unieke creatie.
  • Grotere productselectie: Ik bied nu borduren op een breder assortiment producten, zoals logeertassen, handdoeken en zelfs kledingstukken. Ik heb ook een nieuw merk op de webshop: JOLLEIN.
  • Verbeterde websitefunctionaliteit: Ik heb de website verbeterd, zodat je nu gemakkelijker kan navigeren en alle artikels van de websop kan personaliseren op een heel eenvoudige klik.
  • Opties vergroten: Alle opties op de webshop zoals de keuze van stoffen of lettertypes kan je nu gemakkelijk met 1 klik groter maken. Wens je de stof dus groter zien? Druk op de afbeelding en je ziet de foto in het groot.

Ik hoop dat deze nieuwe borduurfuncties jouw ervaring op de webshop zullen verbeteren. Als je feedback hebt over de webshop of suggesties hebt voor verdere verbeteringen, hoor ik dat graag van je.

Bedankt voor je voortdurende steun en ik kijk ernaar uit om je te blijven voorzien van de beste online winkelervaring.

- Caroline -

 

optie borduren - babydeken - gepersonaliseerd met naam - fysieke winkel
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.