Nieuwe opties voor het borduren.

Nieuwe opties voor het borduren op de webshop. 

Maak jouw babydekentje, logeertas of badponcho nog unieker met deverschillende opties op de webshop. Naast de nieuwe stoffen van Caro B Handmade, heb ik hard gewerkt aan de webshop.

Ik ben verheug mij om bepaalde nieuwigheden over de verschillende nieuwe opties die beschikbaar zijn op de webshop mee te delen. Ik streef er altijd naar om de webshop te verbeteren en meer gepersonaliseerde opties te bieden aan jullie.. Hier zijn enkele van de nieuwe borduuropties die ik onlangs heb toegevoegd:

  • Meerdere & unieke lettertypes: Ik heb het assortiment lettertypes uitgebreid, zodat je nu kan kiezen uit verschillende stijlen om jouw geborduurde artikel zoals de badponcho's of babydekentjes nog unieker te maken.
  • Nieuwe kleuren: Ik heb het assortiment garenkleuren uitgebreid, zodat je kan kiezen uit nog meer kleuropties om je ontwerp echt op maat te laten maken.
  • Maatwerk: Ik bied nu ook maatwerk voor de meeste artikels. Je kan mij je eigen ontwerp of ideeën opladen op de webshop zelf en ik zorg voor een gepersonaliseerde en unieke creatie.
  • Grotere productselectie: Ik bied nu borduren op een breder assortiment producten, zoals logeertassen, handdoeken en zelfs kledingstukken. Ik heb ook een nieuw merk op de webshop: JOLLEIN.
  • Verbeterde websitefunctionaliteit: Ik heb de website verbeterd, zodat je nu gemakkelijker kan navigeren en alle artikels van de websop kan personaliseren op een heel eenvoudige klik.
  • Opties vergroten: Alle opties op de webshop zoals de keuze van stoffen of lettertypes kan je nu gemakkelijk met 1 klik groter maken. Wens je de stof dus groter zien? Druk op de afbeelding en je ziet de foto in het groot.

Ik hoop dat deze nieuwe borduurfuncties jouw ervaring op de webshop zullen verbeteren. Als je feedback hebt over de webshop of suggesties hebt voor verdere verbeteringen, hoor ik dat graag van je.

Bedankt voor je voortdurende steun en ik kijk ernaar uit om je te blijven voorzien van de beste online winkelervaring.

- Caroline -

 

optie borduren - babydeken - gepersonaliseerd met naam - fysieke winkel

FAQ: Veelgestelde vragen aan Caro B Handmade:

1. Wat zijn de levertijden voor gepersonaliseerde geborduurde artikelen?

Gepersonaliseerde artikelen hebben een verwerkingstijd van gemiddeld 5 dagen als het artikel op voorraad is. Indien het artikel niet beschikbaar is in de winkel, kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. In dat geval word je per e-mail op de hoogte gebracht. Handgemaakte artikelen, zoals babydekentjes, banynestjes of boxpakjes, hebben een verwerkingstijd van 4-6 weken, omdat ze volledig met de hand worden gemaakt in mijn atelier in Merchtem.

2. Bieden jullie ook cadeauverpakkingen aan voor de geborduurde kraamcadeaus?

Absoluut! Op de webshop kun je verschillende opties selecteren voor de verpakking, en je kunt ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling. Laat me weten wat je op het kaartje wilt laten noteren, en ik zorg ervoor dat het bij je cadeau wordt gevoegd.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp laten borduren op een artikel dat ik meebreng naar de winkel?

Zeker weten! Ook artikelen die niet afkomstig zijn van de webshop of de winkel kunnen worden geborduurd. Breng gerust je eigen ontwerp mee, en ik help je graag om het tot leven te brengen met borduurwerk.

4. Wat maakt de geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade uniek en anders dan andere gepersonaliseerde cadeauopties?

De geborduurde cadeautjes van Caro B Handmade onderscheiden zich door hun unieke personalisatieopties en hoogwaardige afwerking. Klanten hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde items te bestellen zonder te hoeven kiezen uit een standaardlijst van namen. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan de cadeaus. Bovendien worden alle items met zorg en vakmanschap geborduurd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3