Zero Waste Ontschminkdoekjes - Caro B Handmade

Washable make-up remover pads of zero waste ontschminkingsdoekjes of reinigingsdoekjes.

Zachte wasbare reinigingsdoekjes in een leuke vorm (ontwerp van Caro B Handmade, de druppel-vorm bestaat uit katoen voor een zero waste verschoning van je gezicht en je ogen.

De doekjes hebben één bedrukte kant in katoen en één dikkere absorberende kant (Oeko-tex Bamboe badspons). De reinigingsdoekjes zijn super zacht voor je gezicht en ogen en nog eens goed voor het planeet.

De ontschminkingsdoekjes vervangen alle watjes die je normaal gebruikt en dat leidt tot een kleinere afvalberg. Kiezen voor deze handgemaakte wasbare ontschmink doekjes is kiezen voor een zero-waste lifestyle!

Je kan deze doekjes gebruiken voor je tonic/mincelaire water of voor je ogen te ontschminken van de mascara of voor je gezicht met melk of mincelaire water te ontschminken. Je gebruikt altijd de kant van de bamboe badstof om je ogen of gezicht te ontschminken/reinigen. Je kan deze doekjes ook gebruiken voor waterproof mascara te verwijderen! Ideaal voor op vakantie!

Onderhoud van de ontschminkingsdoekjes.

Spoel en wrijf met heet water na elke gebruik.
Ze kunnen ook gewassen worden tot 60 graden in de wasmachine.
Nadien mag je ze strijken op een middelhoge temperatuur.

Samenstelling van de reinigingsdoekjes.

* Oeko-tex Bamboe spons (gecertificeerd, duurzaam en geen schadelijke stoffen)
* 100% organisch katoen

Voordelen van de reinigingsdoekjes:

Ideaal om bij de hand te hebben op verplaatsing of op verplaatsing;
Is een perfect zero waste alternatief voor de wegwerpwatjes.

Wist je dat deze ontschminkdoekjes heel zacht zijn voor het gezicht, gemaakt uit 100% bamboestof?

Bamboe is ideaal voor de gevoelige huid, is zijdezacht en van nature hypo-allergeen. Je kan de doekjes wassen op 60 graden in de wasmachine. En door hun herbruikbaarheid verminder je de afvalberg. 

Indien je hier nog vragen over zou hebben kan je me altijd contacteren via het contactformulier of via e-mail: caroline@carobhandmade.be

De leukste geborduurde cadeautjes bij Caro B Handmade.

Bij Caro B Handmade bestel je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes, zoals babydekentjes, babykleding, mama sweaters, mama bags, knuffeldoekjes en nog veel meer. En het beste van alles is dat je niet hoeft te kiezen uit een lijst van standaard namen. 

Wil je graag Caro B Handmade inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op mijn sociale media. Ik zet dagelijks ideëen en voorbeelden van bestellingen of van klanten om jullie te inspireren. Volg mij snel op Instagram voor alle geborduurde verhalen en handgemaakte dekentjes met unieke printjes! Ook op Facebook en Pinterest kan je mij terugvinden.

Lees hieronder de verwerkingstijd van dit babydekentje en de wasvoorschriften. Heb je nog vragen over het dekentje, de stoffen of de verwerkingstijd? Stuur me een bericht via de chat-knop op de webshop of via de contactformulier.

Indien het artikel gepersonaliseerd is met borduur dan kan het artikel niet omgeruild worden. 

Ga hier terug naar de home pagina carobhandmade.be

gepersonalisseerde hydrofieldeken met naam, geborduurde hydrofieldeken, originele hydrofieldoek met volants en geborduurde naam, hydrofieldeken met geborduurde naam, gepersonaliseerde babydeken voor de zomer, zomerse hydrofieldeken, babydeken met naam, handgemaakte babydeken, originele babydekentje, leuke babydeken, babydeken met naam, babydeken met naam, geborduurde babydeken, gepersonaliseerde babydeken, wiegdeken, geboortedeken met borduur, Merchtem

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3